Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

B tým nezvládl zápas v Hořicích

17. 1. 2011 | Muži B | 12. kolo |

Hned v prvním jarním kole se vydali hráčí béčka do Hořic, kde je čekal první ze zlomových ápasů v boji za záchranou. V nepříliš kvalitním zápase měli více štěstí domácí.

Hned první dvojice naznačila, že štěstí tentokrát nebude stát na straně Jičína. Kottvald prohrál o pouhých 5 kuželek, Kříž neudržel vedení po třech drahách a prohrál o deset.

V prostřední části nedal Weigl šanci Plaňanskému, na vedlejších drahách se tahali o každou kuželku Řehák s Vokáčem, ale lepší poslední dorážka rozhodla o dalším bodu pro domácí.

Ti ale hostům ještě šanci nabídli. Konkrétně mizerným výkonem Košťála 450, proti kterému Křivka dokázal stáhnout téměř padesát kuželek. Pavlatovi ale nevyšel začátek zápasu a hosté nakonec odešli poraženi sice o pouhých 18 kuželek, zato ale vysoko 7:1.

Pohled na tabulku nevypadá moc vesele a o dalším setrvání Béčka ve třetí lize tak velmi napoví další kolo, kdy do Jičína přijede Ústí nad Labem. Ve hře budou dva body, které Jičín potřebuje nutně získat. Pokud se to podaří, pak je záchrana určitě reálná, pokud ne, bude to již velice složité.