Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři budou hodnotit i plánovat

2. 3. 2007 | Ostatní | Výroční členská schůze | J. Kapucián

Jičín – V tradičním březnovém termínu se sejdou jičínští kuželkáři, aby zhodnotili uplynulý rok a naplánovali hlavní akce nadcházející sezóny. Hodnocení bude letos opravdu příjemné.

Největších úspěchů dosáhly ženy, které patří k předním týmům nejvyšší soutěže a po účasti ve finále Českého poháru dokonce reprezentovali Českou republiku v Evropských pohárech! Juniorské trio Lenka Hrdinová s Martinou a Lenkou Tomáškovými se propracovalo do reprezentace. Lenka Tomášková vybojovala 9. místo ve dvojicích na juniorském Mistrovství světa v italském Bolzanu, Lenka Hrdinová zase přivezla bronzovou medaili z MČR v Rosicích. Výborně reprezentují město i dorostenecké celky, děvčata hrají nejvyšší soutěž již několik let v řadě a chlapci se do ní po krátké odmlce vrátili! A tým mužů bojuje úspěšně ve 2. lize a béčko ve třetí nejvyšší soutěži – což jičínský oddíl řadí k nejlepším v celé republice. Turnaje neregistrovaných se těší stále velkému zájmu a poslední rok po dalších úpravách kuželny padly prakticky všechny rekordy, což jistě přispělo k dalšímu zatraktivnění kuželek v Jičíně.


Sportovní kuželkářský klub Jičín tedy zve všechny své členy na výroční členskou schůzi oddílu, která se koná v salonku Hotelu Start 13.března od 17.hodin. Tradičně bude připraveno pohoštění a poháry zde z rukou prezidenta SKK Jičín převezmou všichni oddíloví přeborníci.