Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Rumcajsova 60 veteránů 2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Lenka Hrdinová se na reprezentačním srazu neztratila

18. 9. 2007 | Reprezentace | Kontrolní start | J. Kapucián

Blansko - Šestidráhová kuželna ČKD Blansko byla dějištěm dalšího Kontrolního startu juniorské reprezentace. Trenéři Růžena Smrčková (juniorky) a Luděk Keprt (junioři) pozvali po dvanácti hráčích a připravili pro ně náročný program. S ohledem na začátek školního roku a vzhledem k nemocem a zraněním bylo u juniorek několik omluv, mezi ně patřila bohužel i ta od Martiny Tomáškové z SKK Jičín. Lenka Hrdinová však nechyběla a úspěšně zvládla celý program.

Po zahájení a večeři byla na programu soutěž tandemů. Trenéři sestavili páry už s výhledem na nastávající akce. Ve finále zvítězili domácí Kamila Šmerdová s Alešem Hilzensauerem před dorosteneckými mistry světa z Boleslawiece Anetou Cvejnovou a Ondrou Toušem. V několika utkáních se rozhodovalo až při „Sudden Victory“ a rozhodně nechybělo napětí.

Následující den dopoledne sehrály obě kategorie 120 hodů sdružených a absolvovaly prověrku fyzické zdatnosti. V té byly znát značné rozdíly dle toho, jak se který hráč této činnosti věnuje. Lenka Hrdinová zahrála velice dobře, jednotlivé dráhy 138, 127, 137,143 a to jí vyneslo lichotivé čtvrté místo, při stejném výkonu 545 bodů, jako měla třetí Aneta Cvejnová.

Druhá 120 byla již slabší 517 poražených kuželek, ale i to v součtu znamenalo slušných 1062 bodů a celkové šesté místo mezi juniorkami.

Před juniorskými kádry je teď mezistátní utkání s polskými vrstevníky na jejich půdě, místo konání však ještě není definitivně určeno. Trenéři mají na nominaci čas ještě měsíc, doufejme, že v ní bude mít zastoupení i jičínský oddíl.