Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Rumcajsova 60 veteránů 2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Cerea Ostroměř 3. na MČR neregistrovaných kuželkářů

23. 6. 2008 | Neregistrovaní | MČR | J. Kapucián

Během uplynulého víkendu se v Náchodě uskutečnil finálový turnaj 2. ročníku MČR neregistrovaných v kuželkách. Turnaje se zúčastnilo 18 týmů, které postoupili ze tří regionálních kvalifikací. Mezi nimi i vítězi Hořické ligy neregistrovaných CEREA Ostroměř a nejlepší tým jičínského turnaje neregistrovaných JVZ Elektro Jičín. Nejprve se hrála kvalifikace o osm postupových míst do finále. Oba zástupci jičínského okresu se pohybovali uprostřed startovního pole a po třech hráčích měli na svém kontě 747 bodů v podání JVZ Elektro, Cerea shodila do této chvíle 735 kuželek. Chléb se však lámal až v závěru.

František Junek v dresu jičínského celku koncovku nezvládl 214 a jeho tým tak skončil za branami finále na 13. příčce. Zato Milan Rosůlek (Cerea) hrál výborně a nejlepším náhozem ze všech závěrečných hráčů 275 vybojoval účast celku Cerea Ostroměř ve finále!

To probíhalo v báječné atmosféře, přičemž výsledky ze sobotní kvalifikace se v neděli nezapočítávaly. Na titul dosáhli kuželkáři Dopravního podniku Karlovy Vary a pohár se tak po ročním výpadku stěhuje zpět k vítězům nultého ročníku. Stříbrný tým je ČD Uzel Přerov a bronz si vybojovala Cerea Ostroměř! Finále zahájil velmi dobře Prokop 257, který nahradil v základní sestavě Tomíčka a vynikající finiš opět předvedl Rosůlek (267), který se stal třetím nejlepším jednotlivcem soutěže.