Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Dorostenky SKK Jičín popáté v řadě vítězí 4:0!!

20. 10. 2008 | Dorostenky | 6. kolo |

6.kolo 1.kuželkářské ligy dorostenek svedlo k východočeskému derby na čtyřdráze V Lipách celky SKK Jičín a SKK Náchod. Jičín s Náchodem mají letos v soutěži zcela odlišné ambice a podle toho se také utkání odvíjelo. Zatímco jičínské hráčky sahají od úvodu po medailích, náchodské dorostenky budou mít co dělat se záchranou. Domácím získala první bod Eva Vysučkový výhrou 469-401.

Důležitý druhý bod přidala druhá nejlepší hráčka ligy dle průměru Nela Pristandová, která přehrála přehrála Demuthovou 488-459. Míša Nožičková tak už mohla hrát celkem v klidu. Nakonec porazila parádních 531 kuželek a dala si tak hezký dárek k svému svátku. Popáté v řadě tak holky nadělovaly kanára, což byl zároveň i ten nejlepší dárek k trenérovým narozeninám.
Na málokdy vídaný vstup do sezóny, po pěti utkáních maximální skóre 20:0(!), se pokusí jičínská děvčata navázat i o státním svátku po reprezentační přestávce v dohrávce v Červených Pečkách. Ani o víkendu ale nebude odpočívat Nela Pristandová, která dostala pozvánku na mezistátní utkání dorostenek ČR – Polsko, které se odehraje v Náchodě.