Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři zahajují mistrovskou sezónu

14. 9. 2009 | Ostatní | Pozvánky | J. Kapucián

Jičín – Kuželkáři všech seniorských kategorií vstoupí o tomto víkendu do nové mistrovské sezóny. Druholigoví muži SKK Jičín, kteří se budou chtít pohybovat v klidném středu tabulky, zahájí 19.9. doma od 13:30 proti ambicióznímu nováčkovi soutěže TJ VTŽ Chomutov prakticky ve stejné sestavě jako loni, když nejlepší hráč loňské sezóny Jiří Vejvara odolal vábení prvoligového Vrchlabí. Za Jičín budou o druholigové body dále bojovat: kapitán Roman Bureš, Jiří Kapucián, Pavel Louda, Petr Portyš, Jaroslav Soukup a Josef Vejvara.

V dalším kole pocestují muži A do Kutné Hory, kde se utkají se Sadskou a poté se opět doma postaví proti druhému nováčku 2. nejvyšší soutěže SK Škoda VS Plzeň. Ve 3.lize mužů zahájí sezónu v pražském Bráníku proti Konstruktivě B rezerva SKK Jičín a hodně obtížný úvod v podobě dvou utkání na půdě soupeře (v Ml. Boleslavi a Vrchlabí s Tutnovem) čeká staronového účastníka 3.ligy SKK Hořice.
Nejtěžší souboje však čekají na úvod prvoligové kuželkářky SKK Jičín. Ty po předehrávce 3.kola proti mistrovské Slavii Praha (3:5) 19. čeká v sobotu doma od 10 hodin Šumperk a poté cesta do „stříbrného“ Zábřehu! Druholigová rezerva zahájí svou soutěž v jihočeských Č.Budějovicích. Muži C a D ve východočeském přeboru zahájí sezónu v domácím prostředí již ve čtvrtek 17.9. Od 17 hodin hostí déčko v okresním derby Hořice C a ambiciózní céčko, které bude opět chtít útočit na nejvyšší příčky v soutěži Č.Kostelec B.